Cum a cucerit-o Viorel Lis pe Oana. "A fost primul bărbat..."

 

Oana Lis și Viorel Lis s-au cunoscut în urmă cu mai mult timp, pe vremea în care vedeta lucra la Primărie, iar soțul ei era edilul Bucureștiului. În cadrul unui interviu pentru Antena Stars, Oana Lis a făcut mărturii despre începutul relației sale cu Viorel Lis.

”Parcă a fost ieri, nu știu, sincer dacă vreodată aș rămâne singură nu știu cu ce m-ar mai putea impresiona un bărbat. Am avut o relație ca în filme, el a fost primul bărbat care mi-a oferit o orhidee. Nu văzusem în viața mea o orhidee, mă scotea la cele mai frumoase restaurante. (...) Am fost plecată cu el în Italia și n-am spus nimănui acasă. Am lăsat un bilet și am zis că am plecat cu Primăria în delegație. Mătușa mea și bunica mea au citit în ziare. (...) Era într-adevăr diferența de vârstă, nu știam dacă relația o să reziste”, a spus Oana Lis la Antena Stars.

”Poate să fie sigur că nu o să-l uit niciodată. Îmi va fi singură mai ales că nu am copii, că nu am familie mare, simt că m-am întărit, că sunt mult mai puternică decât atunci când l-am cunoscut pe Viorel. Toate aceste lucruri mă fac să lupt până în ultima clipă, așa cum trebuie să facă și Viorel”, a mai zis ea.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest