Cum a cucerit-o Viorel Lis pe Oana: ”Trânteam, înjuram, făceam crize pe stradă”

 

Oana Lis a recunoscut că maturitatea soțului ei a cântărit enorm în menținerea relației la început, mai ales că ea nu știa să se comporte prea bine în societate.

 

Oana și Viorel Lis sunt împreună de peste 25 de ani. S-au cunoscut când ea avea doar 18 ani și el 53. A reușit să o cucerească inițial prin cadouri și gesturi frumoase, apoi Oana a început să aprecieze maturitatea de care acesta dădea dovadă, sacrificiile pe care el le făcea pentru ca relația să nu aibă de suferit. Fostul edil a fost primul om care a dus-o la medici pe actuala lui soție, iar acum, după cum susține Oana, roata s-a învârtit, iar rolurile s-au schimbat. Oana a recunoscut că nu știa, la 18 ani, cum să se comporte în societate, dar a fost învățată de soțul ei.

 

„Acum se întoarce roata și nu pentru orice bărbat aș fi făcut lucrul ăsta, să lupt atât. Viorel a luptat pentru mine. Când ne-am cunoscut aveam foarte multe traume, nu știam să mă comport, aveam tot felul de frici și aveam simptome fizice, leșinam pe stradă. Viorel a fost primul om care m-a dus la doctor, la RMN, nu prea erau în vremea aceea. Niciodată nu m-a judecat”, a spus Oana Lis la Antena Stars.

 

Oana Lis este conștientă de crizele pe care le făcea la începutul relației dintre cei doi și este acum recunoscătoare lui Viorel pentru tactul de care acesta dădea dovadă. ”Acum dacă stau să mă întorc și văzând așa, psihologic, deși făceam crize pe stradă, ne certam , trânteam, înjuram, când ne certam, aveam și momente plăcute. El știa foarte bine. Eu despicam firul în patru, iar el ieșea să se calmeze, el pleca. Eu voiam să stăm acolo să discutăm, dar el făcea foarte bine, era mult mai matur. Am înțeles, când eram o dată cu o prietenă și cu Viorel. La fel, m-am enervat și din orice chestie, atunci când ai niște traume, orice chestie mică îți activează ceva, am făcut de față cu prietena asta și mi-am dat seama că nu e frumos. Am pus-o pe ea într-o poziție proastă, mie și lui Viorel ne trecea după 5 minute”, a mai spus Oana Lis în cadrul interviului acordat Antena Stars.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest