Cum a decis să o trateze Gabi Bălădău pe Claudia Pătrășcanu după replica dură a acesteia. Fiul de milionar, reacție exclusivă la Antena Stars!

 

Claudia Pătrășcanu nu ratează nicio ocazie să-l atace pe milionar și pe familia acestuia. Reacția lui Gabi Bădălău e mai degrabă una defensivă, neașteptată.

 

Procesul de divorț dintre Gabi Bădălău și Claudia Pătrășcanu durează de mai bine de doi ani și pare să nu se mai termine vreodată. Acesta este condimentat și cu o serie de replici între protagoniști pe rețelele de socialzare. Zilele trecute, cântăreața a fost cea care a turnat benzină pe foc! Aceasta a postat un mesaj dur, însoțit de un clip video, prin care dă de înțeles că la despărțirea dintre ea și soț ar fi contribuit părinții acesuia, care nu au acceptat-o.

 

''O poveste despre părinții care își urăsc nurorile! Intervenind, nu distrugeți iubirea, ci pe copiii voștri.'', a postat Claudia Pătrășcanu pe rețelele de socializare. Apoi, în exclusivitate la Antena Stars, a adăugat: ''Eu de atâtea ori l-am chemat pe Gabi la discuții, am chemat toată familia la discuții, inclusiv ieri, astăzi... Insist să stăm de vorbă, să discutăm pentru că noi suntem doi oameni publici și copiii noștri au crescut și ar fi mai bine să ne punem la aceeași masă și să discutăm pentru că lucrurile au luat o întorsătură și dacă acest divorț tot continuă mai ies și alte lucruri la suprafață''.

 

Dacă toată lumea anticipa o reacție la fel de dură a lui Gabi Bădălău, iată că socoteala aceasta nu s-a potrivit. Fiul de milionar a fost însă reticent și deloc încântat când a venit vorba de încă soția lui, asfel că, contactat de Antena Stars, a venit cu o replică neașteptată. El a preferat să rămână în expectativă și să nu dezvolte prea mult subiectul mariajului eșuat cu Claudia Pătrășcanu.

 

"Nu mă interesează. Nici măcar nu am curiozitatea să citesc sau să ascult ce a zis Claudia. Pur și simplu nu mă interesează ce postează ea.", a fost prima reacție a lui Gabi Bădălău la Antena Stars.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest