Cum a decurs cea de-a șasea operație la care a fost supus fiul lui Kamara: „Un tratament intensiv”

 

Fiul lui Kamara a fost operat pentru a șasea oară. Cântărețuil este în suspans pentru următoarele luni. Ce au spus medicii și ce anume s-ar putea întâmpla cu băiețelul său, am aflat chiar de la artist. Contactat de reporterii Antena Stars, Kamara a făcut mărturisiri emoționante, în exclusivitate.

Kamara poate fi numit tatăl erou al showbiz-ului românesc. Chiar dacă fiul său a fost diagnosticat la naștere cu o formă rară de paralizie cerebrală, artistul a făcut tot ce i-a stat în putință pentru a-i oferi copilului său o șansă la o viață normală.

În momentul acesta, Kamara și fosta lui soție se află în Spania, țara în care micuțul Leon a fost operat pentru a șasea oară. Artistul ne-a oferit primele declarații și ne-a dezvăluit că operația a decurs bine, din fericire.

A fost bine. S-a trezit mai plângăcios așa cum e normal de altfel, după anestezie. Acum așteptăm să vedem asta în decursul timpul când o să vină doctorul la control în România. Va veni în România să-l vadă pe Leon (...) peste 3 luni mai venim la un tratament intensiv. Intervenția a durat 30 de minute - 40, cam așa cu tot, dar ni l-au adus după o oră," a spus Kamara despre operația fiului său, în exclusivitate, pentru Antena Stars.

Chiar dacă ultimii ani au fost de-a dreptul epuizanți pentru Kamara care a făcut sacrificii mari încercând să strângă banii necesari pentru multiplele operații pe care Leon le-a suferit, dragostea pentru fiul său îi dă putere să meargă mai departe, fiind convins că lucrurile se vor așeza, iar fiul său va putea să aibă o viață normală.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest