Cum a decurs confruntarea dintre Rey și ispita Florin: ”Ei au mai avut despărțiri”

 

La Ceremonia Focului, fostul iubit și actualul pretendent al Laviniei s-au aflat față în față. Ce mesaje și-au transmis cei doi.

 

Rey și ispita Florin au avut parte de o întâlnire la Ceremonia Focului, iar cei doi au discutat despre reproșurile din ultima perioadă, dar și despre relația cu Lavinia. Deși Rey a pășit în competiția alături de iubita lui, Lavinia, se pare că relația lor a ajuns la final, iar concurenta îl simpatizează pe Florin. Inevitabil s-a ajuns și la capitolul copilul Laviniei.

 

„Cu Lavinia am legat o prietenie, progresăm ca și prietenie, ne simpatizăm. Pe zi ce trece tot mai mult. Din punctul meu de vedere, nu știu dacă s-au despărțit de tot, ei au mai avut despărțiri. Nu i-am promis Laviniei marea cu sarea. Și eu sunt tată de fată, știu sentimentul. A folosit cuvântul mitocan când ai vorbit de copilul ei, atât timp cât nu ești tată biologic. Nici eu nu mă înțeleg cu mama copilului meu, dar am rămas lângă el”, a declarat ispita Florin Cerghit

 

Rey a încercat să-l pună în gardă, dar totodată s-a arătat deranjat de faptul că Florin a folosit cuvântul „mitocan”: „Este o femeie inteligentă. Încearcă s-o convingi să fie cât mai mult lângă de copilul ei. A avut posibilitatea să ducă copilul cu mine în străinătate timp de patru ani. A avut situație financiară. În condițiile astea sunt eu imatur.

 

Rey susține că relația dintre Lavinia și el a ajuns la final, iar de această dată despărțirea dintre ei este una definitivă. ''Acel necunoscut m-a jignit fără să mă știe pe mine ca și persoană, aflând doar niște lucruri de la o altă persoană care la fel nu mă cunoaște. Chestia asta l-a caracterizat pe el, nu pe mine, iar acum e treaba lor ce vor să facă cu viața lor. Nu am nevoie de confirmare din partea unui necunoscut'', a declarat Rey la Insula Iubirii.

 

Florin a explicat cum s-a atașat de Lavinia, dar încă nu este sigur că Lavinia l-a uitat definitiv pe Rey: „După acel sărut la care s-a deschis, mi-a spus că nu mai poate continua cu el. Dar eu sunt sceptic, după trei certuri poarte se împacă iarăși. Se aștepta ca Rey să facă aici ceva”. Rey a tras concluziile: „Nu știu ce-și dorește el de la ea, nici nu mă interesează. Să fie fericiți. Rămâne de văzut dacă Eda își face jocul sau chiar mă place”.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest