Cum a decurs prima noapte în doi după 6 luni, fără Luca Tiago, pentru Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu: „Cred că trebuia să fie o altfel de seară!”

 

Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu au luat o decizie majoră în viața personală: să-l mute pe Luca Tiago în camera lui!

 

La 6 luni distanță de la venirea pe lume a lui Luca Tiago, părinții au hotărât că a venit momentul ca bebele lor să înceapă să doarmă singur, în camera lui, pe care i-au pregătit-o de ceva vreme. Pentru că, până acum, micuțul a dormit în cameră cu părinții lui, sub atentă supraveghere. Acum, cei doi s-au înarmat cu un monitor video pentru a-I vedea toate mișcările și au decis că e momentul să facă pasul cel mare: mutarea copilului. În cadrul unui story pe Instagram, soția prezentatorului de la Antena 1 a povestit cum au decurs lucrurile.

 

„Prima noapte cu bebelușul în altă cameră a fost ciudată. Vă dați seama că nu am dormit, am făcut ture, mi se părea că se sufocă. El a și început să se întoarcă pe burtică și mi se pare că nu știe prea bine, sau poate știe și îmi fac eu prea multe griji”, a spus Gabriela Prisăcariu într-un story pe Instagram

 

În prima noapte când fiul lor a dormit în altă cameră, Gabriela Prisăcariu și Dani Oțil au avut o discuție amuzantă pe care soția prezentatorului a postat-o pe rețelele de socializare. Cei doi stăteau în pat, iar Gabriela aștepta să aibă parte de tandrețe din partea partenerul ei, însă acesta a preferat să-i pună colaje muzicale.

 

Gabriela Prisăcariu: E prima noapte în care copilul doarme singur în altă cameră.

Dani Oțil: Credeai că faci sex? Că te bucuri de viață?

Gabriela Prisăcariu: La ce ne uităm?

Dani Oțil: La colaj. Uite, Axinte! Nu-l știi, că ești tânără. El e Axinte.

Gabriela Prisăcariu: Cred că trebuia să fie o altfel de seară.

Dani Oțil: Oricum sexul a fost interzis la noi în casă!
 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest