Cum a demonstrat Alex Bodi că nu a „zburat” cu 300 km/ h pe autrostradă: „Este o aberație”/ VIDEO EXCLUSIV

 

Alex Bodi a demonstrat că nu a „zburat” cu 300 de kilometri pe oră pe autostradă, așa cum s-a scris în presă! Iubitul Biancăi Drăgușanu a infirmat toate speculațiile cu dovezi greu de contestat.

Potrivit filmulețului pe care Alex Bodi l-a trimis exclusiv pentru Spynews.ro, ultimele imagini apărute în presă precum el ar fi depășit cu mult viteza legală pe autostradă și ar fi dat dovadă de inconștiență la volan, apăsând pedala de accelerație până la 300 de kilometri pe oră, ar fi false!

„Deci, cu Lamborghini-ul ăsta am fost la mare, iar eu aveam drept de a circula până pe 9 iulie. Din data de 8 iulie, noaptea, nu m-am mai urcat la volan”, își începe Alex Bodi explicația.

Afaceristul a filmat interiorul bolidului său de lux, în care a demonstrat că cifrele din fotografiile incriminatorii nu reprezintă numărul de kilometri pe oră, ci este numărul turometrului.

„La mine cel puțin, în mașină, se vede: în partea dreaptă este turometrul și în stânga este kilometrajul. Deci, Bianca filma din partea dreaptă și se vede exact. Eu acum fiind pe loc, ce ar însemna? Că am 300 la oră sau ce facem?”, mai spune Bodi.

Iubitul Biancăi Drăgușanu a încheiat precizând că speră că a reușit să îi lămurească pe toți cei care l-au pus la zid și este sigur că toate zvonurile care au apărut sunt doar o încercare de a-l pune într-o lumină proastă.

„Este o aberație și un mod de a induce lumea în eroare într-un fel absurd sau ca să mă pună pe mine într-o lumină proastă.” a încheiat Alex Bodi.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest