Cum a dezvăluit Dani Oțil faptul că Lidia Buble și Răzvan Simion încă locuiesc împreună/ VIDEO

 

Invitată în platoul emisiunii matinale de la Antena 1 pentru a-și prezenta noua piesă, Lidia Buble a dat nas în nas cu fostul iubit, Răzvan Simion. Chiar dacă au păstrat distanța și au lăsat să se înțelegă faptul că le este bine despărțiți, Dani Oțil i-a dat de gol și a dezvăluit că încă locuiesc împreună!

Lidia Buble a fost intervievată de Dani Oțil care i-a adresat întrebări, care mai de care, mai incomode. După ce au vorbit despre semnificația noii piese lansate, prezentatorul TV a surprins-o pe artistă cu o întrebare!

Dani Oțil, curios din cale-afară, a întrebat-o pe Lidia Buble dacă mai este vecină cu el, casa în care locuia cu Răzvan Simion aflându-se aproape de locuința moderatorului. „Strânsă cu ușa”, Lidia Buble nu a avut ce să facă decât să recunoască!

”Suntem, deocamdată mai suntem”, a fost răspunsul Lidei. ”Luna asta am avut așa niște probleme. Mă, dacă îi era rău vreunuia dintre voi, să dea ăla, ultimul telefon când îți tremură mâna. Mă, nu știu unde să vin să vă salvez!”, a continuat Dani.

Concluzia? Lidia Buble incă nu s-a mutat din casa în care a locuit până acum cu Răzvan Simion. Să existe oare o cale de împăcare între cei doi? Rămâne de văzut!


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest