Cum a explicat Andreea Bălan fetițelor ei, absența lui George Burcea: “Nu vor avea o familie normală”

 

Andreea Bălan încă suferă din cauza despărțirii de George Burcea, însă cele mai afectate în urma separării sunt Clara și Ella, iar întrebările legate de lipsa tatălui lor deja au început să apară. Cum a explicat blondina fetițelor ei, absența lui George Burcea, a devăluit chiar ea!

Ultimul an a fost cel mai dificil pentru Andreea Bălan. Artista a fost la un pas de moarte din cauza complicațiilor la nașterea Clarei, s-a despărțit de George Burcea și a îmbrățișat rolul de mamă singură cu două fetițe mici, la vârsta de 35 de ani.

Andreea Bălan a numit anul pe care l-a avut un “rollercoaster emoțional”, dar chiar și așa a reușit să răbată peste greutățile pe care le-a întâmpinat. Însă viața artistei nu a devenit mai ușoară, mai ales că fiica sa cea mare a început deja să pună întrebări despre lipsa tatălui ei, astfel că Andreea Bălan a fost nevoită să inventeze o scuză pentru absența lui George Burcea ca cele mici să nu fie afectate de divorțul dintre ei.

„Ella nu poate înțelege cuvântul despărțire și, pentru psihicul ei, e mai bine să știe acum că tati lucrează și că acesta este motivul pentru care nu mai doarme cu noi. Cel mai greu îmi este, și chiar îmi dau lacrimile, atunci când Ella îmi spune că îi este dor de el sau când îmi spune că își dorește să vină să o vadă măcar puțin și că, ulterior, poate pleca înapoi la muncă. Apoi, când o privesc pe Clara, de asemenea mă întristez, deoarece el nu a fost atât de prezent în viața ei cum a fost cu Ella. Mi se rupe sufletul în două, deoarece știu că ele nu vor avea o familie normală, cu mami și tati în casă, și știu că eu trebuie să compensez cum pot lipsurile acestea emoționale. Ambele vor resimți lipsa lui, dar diferit”a spus Andreea Bălan viva.ro.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest