Cum a fost Carmen Grebenișan la un pas să distrugă cererea în căsătorie: „Nu știam de ce nu vrea să mă înțeleagă”

 

Carmen Grebenișan trece prin cea mai frumoasă perioadă a vieții sale, după ce și-a găsit sufletul pereche, cu care s-a și logodit. Însă, potrivit spuselor vlogger-iței, cererea în căsătorie era să nu mai existe, din cauza ei!

Sinceră și transparentă ca de obicei, Carmen Grebenișan le-a dezvăluit urmăritorilor de pe contul ei de socializare cum s-a desfășurat, de fapt, cererea în căsătorie a lui Alex Militaru. Se pare că iubitul ei ar fi vrut să îi adreseze marea întrebare în Capitală, unde pregătise un moment romantic, însă din cauza multitudinii de proiecte în plină desfășurare, roșcata nu a mai putut ajunge în București, așa cum trebuia.

Fapt care l-a făcut pe Alex să plece într-un suflet la Cluj, acasă la Alina Ceușan și la Raul, adică în locul în care se afla viitoarea sa mireasă. Povestea este și mai amuzantă cu cât, blondina nu s-a prins nicio clipă de motivul pentru care iubitul ei insista să vină în Capitală, astfel cererea în căsătorie reprezentând o reală surpriză pentru fosta concurentă de la „Asia Express”.

„A fost o zi destul de plină și am zis că nu pot să mă întorc la București. Mi-am anunțat iubitul, nu a reacționat prea bine. Nu am înțeles de ce nu mă înțelege. Am zis că trebuie să mă relaxez, am mers acasă la Alina. În momentul ăla Raul zicea că are un mood foarte bun.

M-a scos Raul afară să vedem sateliții lui Elon Musk și în momentul ăla a venit Alex din Bucuresti ca să mă ceară în căsătorie.”, a spus Carmen Grebenișan pe contul său de socializare.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest