Cum a fost implicat Pepe în războiul dintre Oana Zăvoranu și Oana Roman: „Visează în secret la el!”

 

Războiul dintre Oana Zăvoranu și Oana Roman capătă proporții din ce în ce mai mari! Cele două au spus vrute și nevrute una despre cealaltă, iar acum în conflictul lor a fost implicat și Pepe!

După ce Oana Roman a amenințat-o pe Oana Zăvoranu că o va da în judecată, după ce „Querida” a râs de fiica ei pe internet, acum un nou motiv a alimentat conflictul dintre cele două.

La scurt timp după ce Marius Elisei a publicat pe contul său de socializare un filmuleț cu Pepe, unde și-a prezentat admirația pentru talentul pe care îl deține, „Querida” a făcut-o praf pe aceasta!  

„Mare talent! Și o minune de voce și de om. Tare mândră de el!”, este mesajul scris de Oana Roman pe Instagram.

Cum a fost implicat Pepe în războiul dintre Oana Zăvoranu și Oana Roman

Așa cum era de așteptat, reacția Oanei Zăvoranu a venit instant și i-a adresat un mesaj tăios Oanei Roman. „Querida” le-a dat de înțeles celor care o urmăresc că soția lui Marius Elisei „a visat” la Pepe dintotdeauna, însă sentimentele nu au fost reciproce, indiferent de „admirația” pe care încă o prezintă pe social media pe internet.

„Și de ăsta e tare mândră... E... ea ar vrea ca și el să fie mândru de ea și așa ca „iubit” că de mult timp visează în secret la el... la el și el... NIMIC, BĂI NENE. (...) „Dar tu... continuă să visezi... că visul moare ultimul”, i-a transmis Oana Zăvoranu Oanei Roman, pe Instagram.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest