Cum a fost Paris Hilton constrânsă de fostul iubit să filmeze celebra partidă de sex: „M-am simțit de parcă am fost violată”

 

Paris Hilton a făcut o serie de dezvăluiri halucinante în documentarul despre viața ei care urmează să fie lansat în puțin timp. Vedeta a vorbit despre celebra partidă de sex care a devenit publică și despre cum a fost constrânsă de fostul iubit să accepte să fie filmată!

Deși pare că are lumea la picioare, iar mulți tânjesc după viața ei, adevărul este cu totul și cu totul altul! Paris Hilton și-a creat o imagine de femeie fatală și indiferentă la tot ce i se întâmplă negativ, ca un scut care să o protejeze. Însă sub armură, se află o fetiță traumatizată, cu o viață încărcată de evenimente șocante.

După ce a dezvăluit că a fost bătută și batjocorită de foștii iubiți, Paris Hilton a mai făcut o mărturisire frapantă! Cu ochii în lacrimi, moștenitoarea imperiului hotelier Hilton a vorbit despre celebrul film pentru adulți în care a fost protagonistă, alături de fostul ei partener, Rick Salomon, în 2001.   

A fost obligată să filmeze partida de sex cu fostul iubit

Ceea ce părea a fi o frumoasă poveste de dragoste între Paris Hilton și Rick Salomon, s-a transformat rapid în cel mai mare coșmar pe care vedeta l-a trăit vreodată. Blondina a povestit că era atât de îndrăgostită de iubitul ei, încât în momentul în care acesta a venit cu o cameră de filmat in dormitor, a acceptat, fiind constrânsă de dorința de a-i face pe plac.

„Și îmi aduc aminte cum el a adus camera video. Și cumva m-am simțit constrânsă să fac asta. M-am simțit de parcă am fost violată electronic”, a spus Paris Hilton.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest