Cum a fost pus Pepe într-o situație neplăcută chiar de ziua lui. Imagini de la aniversarea artistului/ VIDEO

 

Pepe și-a aniversat ziua de 41 de ani, însă a fost pus într-o situație neplăcută chiar la petrecerea organizată în cinstea lui! Iar noi avem dovada!

Astăzi, Pepe împlinește 41 de ani, însă a decis să își celebreze ziua în cursul zilei de ieri, pe 20 iulie. La petrecere au fost invitate cei mai apropiate persoane, iar curtea casei sale s-a transformat într-o adevărată terasă plină de preparate care mai de care și de băuturi fine.

A fost pus într-o situație neplăcută

Însă toată munca și strădania lui de a pune punct toate detaliile și de a pregăti un cadru de vis în care să se bucure toți invitații au fost distruse de... condițiile meteo. Toate planurile lui Pepe au fost date peste cap de o ploaie serioasă care i-a făcut pe toți oamenii prezenți să se adăpostează departe de picăturile imense.

”Pregătiți pentru ziua mea. Cine mă iubește să vină. Am pregătit pentru voi tot ce vreți și ce nu vreți”, a spus Pepe, atunci când ploaia a început și totul i-a fost stricat.

Chiar si așa, Pepe și-a păstrat energia bună și invitații au apelat la umbrele ca să îi fie alături aniversatului. Artistul a avut numai cuvinte de laudă pentru oamenii care au decis să rămâna cu el și să se bucure de petrecere, în ciuda vremii instabile.

”Asta înseamnă să te iubească oamenii, Bă, vă iubesc, bă. Uite-i, mă”, a adăugat săbătoritul zilei pe pagina sa de Instagram.

Mai jos aveți imaginile cu aniversarea lui Pepe!


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest