Cum a fost vocea Danielei Gyorfi afectată din cauza operațiilor de mărire a sânilor: „Am avut mari probleme. M-a durut tare gâtul!”

 

Daniela Gyorfi se confruntă cu mari probleme de sănătate, după ce unul dintre implanturile mamare s-a fisurat! Și chiar dacă are nevoie urgentă de o intervenție chirurgicală, vedeta a recunoscut că îi este teamă să mai ajungă pe masa de operații, din cauza repercursiunilor pe care anesteziile le-a avut asupra ei ani buni.

Nu este pentru prima dată când Daniela Gyorfi are probleme din cauza implanturilor mamare, fiind nevoită de nenumărate ori să revină la medicul estetician după operațiile nereușite. Potrivit spuselor sale, de data aceasta, motivul pentru care un silicon s-a spart a fost din cauza perioadei lungi de timp care a trecut de când și-a făcut mărirea bustului.

„Depinde cât de gravă e situația. Chiar dacă s-au fisurat, ele au ca un gel compact, o să fiu atentă să nu mă lovesc și în funcție de timpul am văd ce fac. Protezele astea trebuie să ți le schimbi la ceva timp, unele și le schimbă o dată pe viață, iar în cazul meu, când mi-am făcut operația în 2000 la sâni... depinde și de organism, de piele, trebuie să ți le schimbi, după ce naști. Dacă sunt mai mari e clar că nu stau atât de fermi. Eu m-am operat ultima dată și mi-au spus că nu o să mai am probleme. Nu e nimeni vinovat. Elasticitatea pielii contează atât de mult.”, a spus Daniela Gyrofi.

Și chiar dacă este nevoită să ajungă din nou pe masa de operații, Daniela Gyorfi a recunoscut că este terorizată de acest aspect, după ce din cauza unor anestezii prost făcute, vocea i-a fost afectată, fiind nevoită sa urmeze un tratament pentru răgușeala gâtului timp de ani buni.

„Nu m-am simțit bine după anestezii și am prins o frică. Mi-a afectat puțin corzile vocale și am o frică din cauza asta. anestezistul trebuie să ia în calcul faptul că sunt cântăreață. Pe termen lung, am fost răgușită atâția ani și mi-a spus că una dintre cauzele afectării corzilor vocale a fost de la anestezie, nu știu ce furtun mi-au băgat. Nu știu ce s-a întâmplat, dar știu că m-a durut foarte tare gâtul. Am avut probleme.”, a mai spus vedeta.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest