Cum a început povestea de dragoste dintre Nicoleta Dragne și iubitul ei: „Nu-i dădeam prea mare atenție”

 

Nicoleta Dragne trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu Bruno Vlad, un fost coleg de la „Insula Iubirii”. Și chiar dacă a ajuns la concluzia că actualul său partener este bărbatul pe care l-a căutat toată viața, mai ales că urmează să devină și părinți pentru prima dată, blondina nu a oferit prea multe detalii despre el... până acum.

Nicoleta Dragne a vorbit cu subiect și predicat despre relația frumoasă pe care o are alături de Bruno Vlad. Fosta ispită de la „Insula Iubirii” a dezvăluit că deși s-au cunoscut în Thailanda, acolo unde au fost colegi pentru o scurtă perioadă de timp, povestea lor de amor nu a început atunci, ci mult mai târziu.

„Toată lumea crede că ne-am apropiat acolo, dar eu atunci râdeam de el. El a venit în sezonul patru, iar Radu l-a adus să-l prezinte băieţilor şi chiar mă uitam şi ziceam că e frumuşel, dar că era cam slăbuţ. Comentam şi eu, ca o ţaţă. Noi n-am interacţionat deloc acolo. El mă ştia pe mine din sezonul anterior. Apoi el mi-a mai scris pe Instagram, iar eu îi răspundeam prieteneşte, nu dădeam mare atenţie. Apoi ne-am dat seama că aveam nişte prieteni comuni şi ne-am întâlnit pe la petreceri, pe la mare, în decurs de trei ani, timp în care nu am avut nicio treabă. Nu ştiu ce gânduri avea el atunci, dar eu nu aveam niciun gând. Eu mă bucur că ne-am cunoscut acum mai bine, pentru că probabil atunci nu era perioada propice pentru niciunul.” a spus Nicoleta Dragne pentru okmagazine.ro

Abia după trei ani de când Radu Vâlcan le-a făcut cunoștință, în contextul reality-show-ului, între Nicoleta Dragne și Bruno Vlad a început să se înfiripe ceva. Invitată în oraș de fosta ispită masculină, cu ocazia unei vizite scurte în București, blondina a rămas surprinsă de omul pe care l-a descoperit și căruia nu i-a acordat nicio șansă până în momentul respectiv.

„Da, mi-a scris că vine în Bucureşti, el locuind în Timişoara şi m-a întrebat dacă vreau să ieşim să mâncăm ceva. Am acceptat cu gândul că ies cu un prieten şi m-am dus ca o floricică şi am plecat după două ore îndrăgostită lulea. Mie îmi plăcea fizic de el, mă atrăgea, dar nu îl cunoşteam ca persoană.” a dezvăluit blondina.

Au devenit părinți după două săptămâni de relație

Nicoleta Dragne a dezvăluit că băiețelul pe care îl poartă în pântece a fost o minune din toate punctele de vedere. Din cauza unor probleme de sănătate pe care le-a întâmpinat de-a lungul timpului, doctorii i-au spus fostei ispite de la „Insula Iubirii” că nu va putea rămâne însărcinată niciodată natural, însă altul i-a fost destinul.

Așa se face că la aproximativ două săptămâni de când au decis sa fie împreună, Nicoleta Dragne și Bruno Vlad au devenit și părinți!

„N-am planificat nimic. Eu am aproape opt luni de sarcină şi de relaţie opt luni şi două săptămâni, deci a fost surpriza-surprizelor. Eu am câteva operaţii la ovare, era să şi mor din cauza problemelor şi mie mi s-a spus că nu voi putea rămâne însărcinată natural niciodată. Asta era şi durerea mea că nu o să mă bucur niciodată de un test de sarcină” a mai spus Nicoleta Dragne.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest