Cum a început relația Cristinei Ich cu Alex Pițurcă: „Mi-am dat seama de intenții din prima”

 

Cristina Ich le-a povestit urmăritorilor ei cum a început relația cu Alex Pițurcă, bărbatul cu care are un băiețel. Chiar dacă nimeni nu dădea nicio șansă poveștii lor de dragoste, iată că timpul a trecut, iar cei coi sunt mai fericiți ca niciodată.

Cristina Ich este una dintre cele mai dorite femei din România, însă ea are ochi doar pentru unul, mai precis pentru tatăl copilului ei, Alex Pițurcă. Nu de puțin ori, frumoasa mămică a oferit detalii picante din intimitatea relației ei cu logodnicul său, iar acum a dezvăluit și cum a început povestea lor de iubire.

Partenera lui Piți Jr. le-a împărtășit fanilor detalii neștiute de la prima întâlnire a ei cu Alex. Potrivit spuselor Cristinei Ich, cel care a făcut primul pas a fost el, însă și ea i-a transmis câteva semnale că l-ar place.

„Tu ai venit spre mine. Nu eu am stat disperată. Tu fibrilai, știu că nu te mai interesa dacă veneam spre tine. Bine, eu ți-am dat de înțeles prin privire că te plac. Ai văzut, eram dulce! Și mi-a spus într-o seară <<pot să te pup>>. Simți când te place cineva într-adevăr. Eu mi-am dat seama ce intenții ai tu de prima dată, după privirea ta, aveai privire de miel. Atitudinea nu, că tu ești genul care domină, dar privirea ta...”, a spus Cristina Ich către Alex Pițurcă.

Cristina Ich și Alex Pițurcă locuiesc împreună de mai bine de un an de zile, încă de când a apărut pe nume copilul lor pe nume, Noah. Deși cererea în căsătorie a fost făcută, cei doi încă nu au dat niciun semnal că ar vrea să organizeze marele eveniment.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest