Cum a început relația dintre Anca Țurcașiu și fostul soț. Stela Popescu i-a cuplat!

 

După ce Anca Țurcașiu a anunțat divorțul de Cristian Georgescu, după 22 de ani de căsnicie, din interiorul poveștii lor de dragoste au ieșit la lumină din ce în ce mai multe detalii. Printre care și cum a început relația dintre cei doi și ce rol a avut Stela Popescu în viața lor!

Anca Țurcașiu și Cristian Georgescu s-au cunoscut în America, după ce artista a plecat într-un turneu peste Ocean pentru o lună de zile. În urmă cu ceva timp, cântăreața a mărturisit că dacă nu era Stela Popescu, probabil altul i-ar fi fost destinul.

“Stela și Arșinel aveau prieteni care îi așteptau și îi luau imediat acasă. Dar, pe mine… Până la urmă, m-a luat cineva acasă. Doar ce își luaseră mașînă de spălat și nu știau să o folosească. I-am rugat să îmi permită să îmi spăl și eu hainele. Foarte amabili, le-au luat și le-au băgat in mașină. Hainele mele erau colorate și negre și le-au spălat la 100 de grade… Așa că arătau că naiba.”, a spus Anca Țurcașiu într-un interviu.

Iar pentru că nu a mai avut cu ce să se îmbrace, Anca Țurcașiu a trebuit să împrumute un trening care era cu două numere mai mici. Exact în ziua în care nu se simțea deloc atractivă, artista l-a cunoscut pe cel cu care se află acum în prag de divorț, după 22 de ani de mariaj. Stela Popescu a fost cea care le-a făcut cunoștință, dat fiind că marea actriță îl știa foarte bine pe medicul stomatolog.  

„A trebuit să iau un trening de la ei. Era cu două numere mai mic. Nu vreți să știți cum arătăm. M-am urcat în autocar și așa am mers. La primul popas, am coborât…Atunci l-am văzut pentru prima dată pe Cristian. El o cunoștea pe Stela și s-au îmbrățișat. Atunci m-am uitat să văd dacă are verighetă. A fost pentru prima dată în viață mea când m-am uitat la un bărbat să văd dacă are verighetă”, a mai precizat AncaȚurcașiu.  


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest