Cum a început relația dintre Edward Sanda și Cleopatra Stratan. Sunt împreună de jumătate de an!

 

Vestea că Edward Sanda și Cleopatra Stratan formează un cuplu a uimit lumea mondenă! După ce artistul a infirmat toate zvonurile care spuneau că ar avea o relație cu fiica lui Pavel Stratan, într-un final au decis să facă publică povestea de dragoste pe care o trăiesc deja de jumătate de an și să ofere detalii despre cum au început relația.

Cleopatra Stratan și Edward Sanda s-au cunoscut pentru prima dată pe 1 iunie 2014 la Caracal, unde artistul a cântat în deschiderea concertului cântăreței. Peste patru ani, cei doi s-au revăzut atunci când Cleopatra pregătea piesa „Te las cu inima” într-un studio din București, acolo unde lucra și Edward.

„Am crezut că și el e în vizită, nu că lucrează acolo. Atunci am mai stat puțin de vorbă. La finalul lui 2018 am și colaborat pentru melodia ”Cozonac” și ne-am văzut mai des când ne aflam în promovare cu ea și am fost invitați la mai multe televiziuni”, a spus Cleopatra.

Întâlnirile dintre ei au devenit din ce în ce mai dese, și-au dat seama că au foarte multe lucruri în comun și treptat, treptat s-a înfiripat o frumoasă poveste de dragoste. Și chiar dacă nu au putut petrece prea mult timp împreună, în ultima vreme, din cauza pandemiei de coronavirus, cei doi au păstrat legătura în mediul online, iar acum urmează să lanseze o nouă piesă împreună.

 „Ne-am revăzut mai mult la începutul acestui an și din februarie am decis să fim împreună. Însă până acum nu am petrecut așa mult timp împreună, pentru că a început starea de urgență, iar Cleopatra a rămas la Chișinău și nu a mai putut veni”, declară artistul.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest