Cum a început relația dintre Flick și Miss Planet. Totul despre povestea de iubire/ VIDEO

 

Flick și Miss Planet s-au îndrăgostit în timpul stării de urgență! Chiar dacă măsurile de siguranță erau extrem de aspre și nu le-au permis să se viziteze, cei doi s-au descoperit unul pe altul, chiar și de la distanță, prin videocall-uri, iar acum formează un cuplu fericit și împinit.

Flick și Denisa Hodișan au avut prima apariție împreună la TV, în cadrul emisiunii „Xtra Night Show” de la Antena 1, unde au vorbit despre începutul relației lor, cât și despre cum s-au cunoscut.

Miss Planet a dezvăluit că l-a cunoscut pe Flick în timp ce încerca să își promoveze afacerea la Radio Zu. Mai mult decât atât, Denisa a mărturisit că a descoperit cum arată omul de radio, abia după ce a vorbit ore bune cu el la telefon.

„Nu m-am îndrăgostit de Flick de la televizor, ci de Sebastian. Știam că scrie poezii. Am colaborat pentru un proiect. Ne-am împrietenit pur si simplu, nu l-am cautat eu”, a mărturisit Denisa, în platoul XNS.

Și așa a început totul! Din cauza pandemiei de coronavirus, amândoi au fost izolați la domiciliu, ea în Oradea, el în București, și au început să comunice pe internet, până au ajuns să formeze un cuplu.

„Într-o perioadă rea s-au întâmplat și lucruri bune. Nu a fost tocmai la îndemână. Eu cred că a fost de bun augur. Eu tot plecam, dar acum, cu perioada asta, am mai mult timp. A fost o chestie foarte tare, noi ne-am descoperit pe parcurs. Ne apuca șapte dimineața la telefon. Stăteam pe videocall foarte mult, ne uitam la filme împreună, am luat masa împreună pe videocall, am băut și câte un pahar de vin, eu la București, ea la Oradea”, a dezvăluit Flick, Domnul Rimă.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest