Cum a încercat Dani Mocanu să-i “fenteze” pe oamenii legii, după ce a fost condamnat la șase luni de închisoare. A instigat la ură și violență față de femei!

 

După ce a fost condamnat la șase luni de închisoare cu executare din cauza unei piese lansate al cărei mesaj instiga la ură și violență față de femei, Dani Mocanu a încercat să-i “fenteze” pe oamenii legii și să scape de pedeapsă. La ce metodă a apelat manelistul?

Nu este pentru prima dată când Dani Mocanu are probleme cu legea, însă de fiecare dată a reușit să se sustragă și să obțină pedepse care să nu îl priveze de libertate. Ei bine, de această dată, din cauza unei piese lansate care instiga la ură și violențe față de femei, magistrații i-au dat manelistului șase luni de închisoare cu executare, lucru care nu i-a convenit deloc acestuia.

Astfel că Dani Mocanu a încercat să facă orice pentru a-i îndupleca pe oamenii legii. Se pare că artistul s-a disculpat spunând că „cuvântul poate face referire și la bărbați, nu doar la femei”, însă judecătorii au susținut ferm că mesajul clipului este unul destul de grăitor: „de instigare la ură și violență față de femei și de discriminare a acestora în raport cu bărbații și a fost conștientizat în mod clar de către inculpat”.

În acest caz, Dani Mocanu ar trebui să scoată din buzunar suma de 15.000 de lei sau în caz de nu va plăti, va trebui să stea 250 de zile în închisoare. Din păcate pentru manelist, tot va fi nevoit să petreacă o jumătate de an după gratii, iar asta pentru că a comis o infracțiune în timpul perioadei de supraveghere, care a avut loc în urmă cu doi ani.

Actualmente manelistul a revocat decizia și speră ca recursul să se rejudece. În următoarele zile, Curtea de Apel Pitești va analiza dosarul și va lua o decizie definitivă și imediat aplicată în acest caz.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest