Cum a încercat Jorge să copieze la BAC. S-a făcut de râs în fața colegilor: „Eram tot ud pe pantaloni”

 

Chiar dacă au trecut deja două decenii de când a susținut examenul de Bacalaureat, Jorge încă își amintește cum a încercat să copieze și cum a reușit, într-un final, să se facă de râs în fața colegilor!

Jorge a dezvăluit că înainte să de ziua în care a dat proba scrisă la Anatomie și-a plănuit în detaliu modul în care să trișeze, însă cum „socoteala de acasă nu se potrivește cu cea din târg”, deznodământul a fost cu totul altul față de ce și-a imaginat că se va întâmpla.

În ciuda faptului că știa materia, Jorge și-a dorit să ia o notă foarte mare, astfel că a pus la cale un plan care nu avea cum să dea greș... cel puțin, în teorie. Astfel că în ziua cu examenul, și-a lăsat cartea de anatomie în baie, poziționând-o deasupra rezervorului cu apă. S-a dus în sala unde susținea BAC-ul, a cerut voie să meargă la toaletă, însă ce s-a întâmplat acolo e de-a dreptul ilar!

„Eu am dat Bac-ul și la Anatomie. Și, ca să fiu eu sigur că o să iau notă mare mi-am lăsat o carte de anatomie în baie. La jumătatea orei am cerut la baie, evident. Pusesem cartea deasupra rezervorului cu apă, pe WC. Și când am ajuns în sfârșit la baie, cartea era fleașcă, udă toată. Așa că am rupt câteva pagini de care aveam nevoie și le-am băgat în pantaloni. Când m-am întors în clasă toți râdeau și eu nu știam de ce. Eram tot ud pe pantaloni, în dreptul prohapului. Nu am mai făcut nimic, n-am mai putut să mai copiez, dar tot am luat nota 8:50”, a povestit Jorge pentru Libertatea.ro.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest