Cum a intervenit Andreea Esca în scandalul dintre Alexia Eram și Antonia: „Îi târăște prin noroi numele”

 

Andreea Esca a intervenit în conflictul dintre fiica ei, Alexia Eram și Antonia, după ce s-a spus că scandalul dintre ele ar fi dus, de fapt, la destrămarea prieteniei trainice dintre Alex Velea și Mario Fresh!

A trecut aproape o lună de când showbiz-ul autohton a fost lovit de bomba rupturii prieteniei dintre Alex Velea și Mario Fresh. Cei doi au fost protagoniștii unor momente speciale, atât în fața camerelor de luat vederi, la „Asia Express”, cât și în spatele acestora, dat fiind că Velea l-a luat sub acoperișul lui pe Mario de la o vârstă extrem de fragedă, pentru a-l forma ca artist.

Potrivit unor surse din presă, adevărata cauză care a stat la baza destrămării lor a constat în neînțelegerile dintre Alexia Eram, iubita lui Mario și Antonia. Speculațiile au fost întărite de mesajele acide, cu subînțeles, pe care fiica Andreei Esca le-a tot postat în social media, în ultima perioadă.

Pentru că scandalul dintre Alexia Eram și Antonia prindea proporții din ce în ce mai mari, în ecuație a intervenit și Andreea Esca. „Soacra” lui Mario Fresh a avut o discuție serioasă cu fiica ei, pentru a pune punct conflictului care îi împroșca cu noroi numele.

“Ea i-a explicat Alexiei că a început un război fără rost și că nu aceasta este maniera cea mai potrivită de a deveni persoană publică. I-a explicat fetei că acest scandal nu îi face cinste și că târăște prin noroi numele familiei sale.

I-a mai spus că nu poate isca un conflict de asemenea proporții doar pentru că nu este pe aceeași lungime de undă cu o persoană și a rugat-o să nu mai posteze pe social media mesaje care fac trimitere la acest scandal. Alexia pare că a înțeles.” au declarat apropiați ai celor două, pentru impact.ro.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest