Cum a învins Oana Roman problemele de sănătate cu care s-a confruntat: ”Am făcut terapie, nu există altă variantă”

 

Vedeta spune că s-a confruntat cu două probleme de sănătate pe care tot ea zice că le-ar fi biruit în cele din urmă, după ce a apelat la ajutor de specialitate.

 

Oana Roman este o fire foarte sinceră, care împărtășește cu marea ei comunitate online și bucuriile, dar și necazurile prin care trece. Ea le-a transmis urmăritorilor săi că s-a confruntat cu stări de anxietate, dar și cu depresie de ani buni, probleme pe care a reușit să le depășească doar prin terapie. Oana Roman a mărturisit că s-a confruntat cu aceste stări ani de zile, dar și cu atacuri de panică, însă a reușit să treacă peste cu ajutor medical de specialitate.

''Da, din păcate. Ani de zile. Anxioasă sunt și acum. Atacuri de panică făceam zeci pe zi. Acum mulți ani. Am făcut terapie și cred că nu există altă variantă'', a scris Oana Roman pe rețelele de socializare.

 

Vedeta a surprins pe toată lumea atunci când a anunțat la Xtra Night Show că relația pe care o are cu Marius Elisei nu se îndreaptă pe un făgaș normal. ”Eu am încercat foarte mulți ani să îi explic și să mă mulez și să accept niște lucruri, nu se poate. Este clar că eu asta sunt și asta este viața mea, munca mea e asta, menirea mea este să fac asta, noi am vorbit de-a lungul anilor de zeci și sute de ori. Am ajuns în punctul în care am senzația că vorbesc doar eu și mă aud singură”, a declarat Oana Roman, la Xtra Night Show.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest