Cum a plănuit Larisa să se răzbune pe infidelitatea lui Alin Oprea: „Fericirea mea a fost cea mai mare tragedie”

 

În momentul în care a aflat că Alin Oprea are o altă iubită, deși încă era căsătorit cu ea, Larisa și-a pregătit un plan de răzbunare pe care deja a început să îl pună în aplicare.

Invitat în platoul emisiunii „Xtra Night Show”, Alin Oprea a făcut noi dezvăluiri legate de scandalul în care este implicat cu mama copiilor săi. Potrivit spuselor artistului, Larisa știa de povestea de dragoste pe care acesta o trăiește cu cealaltă femeie de mai bine de un an, însă au decis de comun acord să păstreze discreția, așa cum și el a făcut-o cu numeroasele infidelități ale ei.

„Știa foarte bine că fac acest lucru. Știa foarte bine și cu cine fac. Nu de acum din luna iunie-iulie, ci de 1 an întreg.”, a declarat Alin Oprea.

Planul Larisei pentru a se răzbuna pe Alin Oprea

Alin Oprea a mărturisit că scenele pe care Larisa le face în prezent pe baza infidelității lui reprezintă doar „un circ ieftin” pentru a-i distanța copiii și pentru a-i manipula ca să se îndepărteze de acesta.

„A hotărât să facă un circ ieftin, din punctul meu de vedere, astfel încât să distanțeze copiii de mine, să-i manipuleze prin tot felul de tertipuri pentru a se îndepărta de tatăl lor. De ce atunci când ea a greșit nu a renegat-o nimeni și chiar am păstrat cu toții discreția și de ce acum, când am făcut și eu un pas înspre fericirea mea a fost cea mai mare tragedie?”, a mai spus artistul.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest