Cum a primit Anamaria Prodan vestea că Reghe a depus actele de divorț: „Suntem mereu la înălțime!”

 
+3 click pentru
galerie

Relația dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf este în pragul colapsului. Ce mesaj i-a transmis sexy impresara lui Bebeto, copilul cuplului.

 

După mai bine de un deceniu, povestea de iubire dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf se apropie de final. Antrenorul de la CS Universitatea Craiova a confirmat că a introdus actele de divorț. Mai mult, presa a speculat că Reghe ar urma să devină din nou tată în urma unei relații cu o altă femeie.

 

Anamaria Prodan a reacționat pe instagram la vestea primită. Ea spune că soțul său va rămâne „soarele familiei noastre” și că va continua să-l iubească, chiar mai mult decât până acum. Totodată, ea a scris că familia sa este mult mai puternică.

 

Iată mesajul sexy-impresarei: ”Laurențiu Reghecampf este tatăl copiilor mei și este soarele familiei noastre cât timp suntem pe pământ. Fotografia postată spune totul! Suntem mereu la înălțime. Comentarii sau explicații nu există pentru că el, Reghe este eroul băiatului meu, Reghe Jr. Nimic nu ne face să-l iubim mai puțin. Dimpotrivă, îl iubim mai mult! Dumnezeu nu lasă nimic să dispară! Prostiile presei gen ”Lovitură pentru Anamaria Prodan” sau pentru familia Prodan nu există pentru mine și copiii mei. Satisfacție nu vom da nimănui pentru că familia Reghecampf Prodan este mai puternică ca niciodată, iar copiii mei au cel mai puteric tată de pe mapamond”.

 

Mai mult, Anamaria Prodan a avut un mesaj și pentru băiețelul cuplului, Bebeto. Ea îi cere acestuia să își apere tată, să-l respecte și să-l iubească în continuare. Vedeta mărturisește că familia ei niciodată nu va fi destrămată, iar Laurențiu Reghecampf merită mereu să fie respectat deoarece acum trece printr-o perioadă destul de grea și în care e ”pierdut”.

 

”Mami, tati este într-un moment greu al vieții. Trebuie să-l iubim. Familia, loialitatea, respect, onoare. Apară-l. Tu ești el. Noi suntem el. Fii puternic băiatul meu superb și deștept. Cum sunt și surorile tale. Și iubește-l. Tu ești el. Nu uita niciodată! Cândva va înțelege. Du-te și caută în el numai lucrurile bune. El este și va rămâne Eroul vieții tale. Pentru noi el va rămâne soarele nostru. Dumnezeu îl va ajuta să vadă greșelile. El este minunea familiei noastră. Mami, câinii latră, ursul trece. Declarațiile acestea nu-l reprezintă. Undeva tati s-a pierdut, într-o lume urâtă tare care nu-l reprezintă. Dar tu luptă pentru tată și nu îți încărca sufletul cu ură, căci tatăl tău nu știe ce face. Puterea și dragostea ta îl vor ajuta. Mama o să fie în spatele lui și în spatele vostru mereu. Vă iubește mami fără marginire. Înconjurați-l pe tati cu dragoste”, i-a transmis Anamaria Prodan lui Bebeto.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest