Cum a rămas Anca Serea fără terenurile moștenite de la primul soț/ VIDEO

 

 Anca Serea a rămas fără o bună parte din moștenirea lăsată de primul soț. Soția lui Adi Sînă a fost expropriată pentru a doua oară de Statul Român, în decurs de doar câteva luni. Cum a ajuns statul să îi ia vedetei terenurile?

Dacă pe plan personal se poate considera o femeie împlinită care nu duce lipsă de nimic, pe cel al afacerilor, Anca Serea se confrunta din ce în ce mai des cu mari probleme. În dercurs de câteva luni, soția lui Adi Sînă a rămas fără terenurile moștenite de la primul soț, după ce a fost înștiințată de Statul Român că proprietățile pe care le deține împiedică dezvolarea autrostrăzii de centură, un proiect asteptat de foarte mulți conducători auto.

Astfel că Statul Român a expropriat-o pe vedetă de o suprafață semnificativă de teren pentru care a primit o sumă modică. Vedeta a fost deposedată de 4.330 mp de teren din comuna ilfoveană Vidra, localitatea prin care va fi construită viitoarea autostradă.

Potrivit informațiilor din presă, Anca Serea ar fi primit 9.500 de euro, adică aproximativ 11 lei pe metrul pătrat din toți cei 4.330 deținuți. Dat fiind că un metru pătrat de teren extravilan arabil variază între 6 și 15 euro, Anca Serea a fost păgubită cu o sumă impresionantă de Statul Român.

Din păcate, vedeta s-a mai confruntat cu genul acesta de problemă, când a fost expropriată de 1.6000 mp de tereni în comuna Cernica pentru care a primit doar 3.700, fiind o sumă de patru ori mai mică decât pretul de referință.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest