Cum a răspuns Alex Bodi, după ce a fost acuzat că ar fi bătut-o măr pe Bianca Drăgușanu: „A fost o motivație pentru mine”

 

În ultimele zile, numele lui Alex Bodi și al Biancăi Drăgușanu au ocupat primele pagini ale tabloidelor, după ce în presă, a început să se vehiculeze că blondina ar fi fost bătută măr de fostul soț! Cum a răspuns afaceristul acuzațiilor?

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi nu se află la primul scandal de acest gen. Imediat după divorț, blondina făcea dezvăluiri șocante despre episoadele de violență pe care le-a trăit alături de fostul soț. La scurt timp după, și afaceristul a confirmat acțiunile brutale bazate pe impulsivitate, în urma cărora, Bianca a avut de suferit, însă a promis că se va schimba și va încerca să își controleze ieșirile.

Zis și făcut! O perioadă bună nu a mai auzit nimeni de niciun incident violent... până acum! Când Bianca a dat de înțeles, pe contul său de socializare, că în curând va vorbi cu lux de amănunte despre agresiunile pe care le-a suportat din partea lui Bodi

”Dragii mei, astăzi am să îmi dau toate măștile jos și am să vă povestesc o dramă, care poate să aibă un final fericit. Urmează să vă fac niște dezvăluiri incendiare, să-mi dau toate măștile jos și toți ochelarii, ca să vedeți despre ce este vorba, real, în viața mea. Deci, am de gând să vă dezvălui o poveste foarte adevărată, foarte interesantă, care are iz de dramă”, a fost mesajul Biancăi Drăgușanu.

Dar pentru că șirul controverselor nu ajunge niciodată la final în relația dintre Bodi și Bianca, imediat după mesajul transmis de blondină, cei doi s-au împăcat și au plecat în vacanță în Maldive, unde se distrează de parcă nimic nu s-ar fi întâmplat.

Mai mult de atât, sigur pe dragostea pe care i-o poartă Bianca, Alex Bodi a ținut să le transmită un mesaj tuturor celor care vor să îi vadă la pământ și despărțiți.

”Nu am avut invidie și răutate niciodată pe cei din jurul meu, ba chiar m-am bucurat și succesul lor a fost o motivație pentru mine! Cei care va hrăniți din răutăți și va bucurați de răul altora, va alimentați cu ura și invidie.. trebuie sa țineți cont ca “hrana” asta o va facă sa muriți de foame și nu veți avea nimic de câștigat, din contra o sa va pierdeți și ultima picătura de demnitate și veți ajunge cea mai joasa speța de oameni! Daca asta va doriți, drum bun!”, a scris Alex Bodi.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest