Cum a răspuns Oana Lis acuzațiilor că s-ar fi pozat beată: „Pot să beau un pahar, două de vin”/ VIDEO

 

Oana Lis a răspuns acid celor care au acuzat-o că s-a pozat beată. Contactată de reporterii Antena Stars, soția fostului edil al Capitalei a mărturisit cum se simte după ce a fost lovită de valul de acuzații, dar și ce soluție a găsit ca să nu se mai lase afectată de gura lumii.

În urmă cu câteva zile, Oana Lis a publicat o imagine cu ea în care se uita cam... ciudat, motiv pentru care urmăritorii ei au crezut că este sub influența băuturilor alcoolice. După ce unul dintre fanii săi i-a adus la cunoștință că ipostaza în care s-a fotografiat nu prea o flatează, ci întruchipează mai mult o femeie beată, soția fostului edil al Capitalei a ieșit la atac!

Oana Lis a spus în apărarea ei că este „o persoană care nu are vicii”, așa că poate „să bea un pahar două de vin.”. Mai mult de atât, soția lui Viorel Lis a mărturisit că nu mai iese în cluburi, nu fumează, nu joacă jocuri de noroc, astfel că „nu e nici o problemă să faci o băută din când în când."

Oana Lis a mărturisit că deseori chiar ea stârnește controversele doar de dragul de a le răspunde gurilor răutăcioase care o urmăresc pe pagina de socializare.

”Mă amuză, toate comentariile astea mă amuză, tocmai de aia le și provoc. Eu nu pot să pozez într-o persoană perfectă cum pozează multe, pun numai poze editate, acolo mi se văd cearcănele, era doar o poză din 100. Încerc să fiu cât mai autentică. Din păcate lumea mă compară cu alte persoane care par perfecte, dar când le vezi în realitate numai perfecte nu sunt.” a mai spus Oana Lis.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest