Cum a răspuns Raluca Podea acuzațiilor aduse de Brigitte Pastramă: „Le visează noaptea, iar a doua zi le face”

 

Războiul dintre Raluca Podea și Brigitte Pastramă pare că nu se mai termină! După ce bruneta le-a acuzat pe blondină și pe propria cumnată de complot împotriva ei, fosta iubită a lui Florin Pastramă a reacționat!

Scandalul dintre cele două a pornit de la un mesaj agresiv pe care Raluca Podea i l-a trimis lui Brigitte, la scurt timp după ce a fost părăsită de Florin Pastramă pentru brunetă. De atunci și până în prezent, au tot apărut motive de scandal între cele două.

Mai nou, Brigitte a acuzat-o pe Raluca Podea de complot cu iubita fratelui lui Florin Pastramă, pentru a-i strica imaginea și pentru a o denigra în fața oamenilor. La ceva timp după acuzațiile aduse, Raluca a reacționat și i-a declarat război!

„Eu nu am de-a face cu acest scandal. Nu mă înteresează, nu mă privește. Nu este adevarat, toată lumea știe, eu am o relație foarte bună cu fratele lui, cu Relu și cu soția lui, nu mi se pare normal să îmi bage copilul în discuții de genul. Dacă merg la ei în vizită nu înseamnă că fac un complot împotriva lor. Sunt niște aberații, nu are nici o dovadă. Este un război, am tot încercat să fug, lumea a început să mă judece. De fiecare dată când faci astfel de acuzații trebuie să ai probe. Ea nu are nici o probă, ce visează noaptea, a doua zi face”, a declarat Raluca Podea, pentru Xtra Night Show.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest