Cum a ratat Irina Lepa vacanța de la Istanbul! Declarații exclusive la Antena Stars: „Poliția te pune să stai pe loc până se rezolvă”

 

Irina Lepa plănuise în cel mai mic detaliu o excursie în inima Turciei, dar s-a oprit în Edirne. Ce probleme a întâmpinat vedeta.

 

Cântăreața a vrut să profite din plin de zilele libere generate de sărbătorirea Micii Uniri și să plece într-un city-break la Istanbul. Nu singură, ci cu soțul și nașii. Nimic nu părea să stea în cale pentru ducerea la bun sfârșit al planului, însă în cele din urmă s-a opus vremea din Turcia. Așa că artista a rămas blocată ore în șir în trafic din cauza codului roșu de ninsori și vreme rea, cu care, de altfel, această țară nu s-a mai confruntat de ani buni.

 

Irina Lepa a mărturisit, în exclusivitate pentru Antena Stars, că nu a mai ajuns la Istanbul, rămânând blocată aproape de graniță din cauza condițiilor de vreme rea și ninsori. Artista susține că turcii nu s-au mai confruntat de ani buni cu o astfel de situație și au făcut tot posibilul pentru a evita eventualele pericole.

 

„Trebuia să ajungem la Istanbul, dar după cum știe toată lumea și toată Europa, turcii au pățit ceva ce n-au mai pățit de niște ani. A nins abundent la ei, noi am aflat lucrul ăsta fix când am ajuns la vamă și am stat foarte mult acolo. Ore întregi, patru, cinci ore, ceva de genul. Ei sunt foarte precauți în situații de genul ăsta. Poliția te pune să stai pe loc până se rezolvă situația, nu te lasă să pleci să te pui în pericol. Asta a fost o problemă extremă la ei pentru că a fost un fenomen meteorologic neașteptat, nu se așteptau la așa ceva niciodată, să ningă atât de mult”, a spus cântăreața la Antena Stars.

 

Vedeta a pășit în cele din urmă pe pământ turcesc, dar doar în orașul de graniță Edirne. Apoi a fost nevoită să se întoarcă în România, pentru că înaintarea spre Istanbul a fost imposibilă din cauza condițiilor meteo.

 

„Eram în gașcă, eram și cu nașii noștri, nu eram cu copilul după noi, eram cu copilul nașilor, deci eram și cu un copil mic, de doi ani. A fost destul de dificil. Copilul nu mai avea răbdare, noi nici atât. Să stai atâtea ore, trebuia să ne hidratăm, să mâncăm, să ne odihnim. A fost o situație destul de tensionată. Ne-am dus într-un oraș la graniță, ne-am cazat acolo și am așteptat a doua zi. Din păcate, nu se poate circula nici la ora asta pentru că am înțeles că va fi cod roșu până vineri la Istambul. Ne-am hotărât să ne întoarcem înapoi în România pentru că nu avea rost să stăm degeaba acolo”, a adăugat vedeta.

 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest