Cum a reacționat Cristi Manea atunci când Irina Deaconescu i-a spus că este însărcinată: „S-a uitat la mine și...”

 

În urmă cu câteva minute, Irina Deaconescu a aruncat bomba și a anunțat că este însărcinată cu Cristi Manea, pe contul său de socializare. Acum, au ieșit la iveală mai multe detalii despre modul în care i-a spus iubitului, dar și cum a reacționat fotbalistul atunci când a aflat că va deveni tată pentru prima dată.

Irina Deaconescu se află deja în cel de-al doilea trimestru de sarcină și a decis să își țină sarcina secretă până acum, când a făcut dezvăluiri emoționante despre momentul în care a aflat că este însărcinată. Vestea că va fi mămică a luat-o prin surprindere chiar și pe ea! 

În cadrul unui interviu pentru Elle.ro, Irina Deaconescu a mărturisit că deși existau semne că ar fi însărcinată, atunci când și-a cumpărat testul de sarcină, nu s-a gândit nicio secundă că vor apărea două liniuțe, ci chiar plănuia cum să îi facă o glumiță iubitului ei care o aștepta în afara băii.

„Tot vedeam că au loc schimbări în corpul meu și i-am spus în glumă iubitului meu că s-ar putea să fim părinți. Am ieșit să facem niște cumpărături și am zis să cumpărăm și un test, dacă tot suntem în oraș. Am mers la baie să fac testul, l-am lăsat pe suportul pentru hârtie și, în timpul în care testul se colora, mă gândeam la cum o să ies din toaletă și o să îi fac o „glumiță” iubitului meu, spunându-i că sunt însărcinată.” a spus Irina Deaconescu pentru elle.ro

Cum a reacționat Cristi Manea

Atunci când a aflat că este însărcinată, Irina Deaconescu a mers cu testul la iubitul ei și extrem de emoționată i-a dezvăluit rezultatul testului. Teama pe care a simțit-o atunci când i-a spus lui Cristi Manea că vor deveni părinți a fost anihilată de zâmbetul imens al fotbalistului care a primit vestea cu o mare bucurie în suflet!

„Am ridicat ochii și am văzut cele doua liniuțe (joke’s on you, Irina…), m-au lăsat picioarele și m-am blocat. Am ieșit și i-am spus prietenului meu că sunt două liniuțe pe test. S-a uitat la mine și i-a apărut un zâmbet imens pe buze. Mi-a spus „o să ne descurcăm, o să fie minunat. Suntem împreună în asta”, și în acel moment mi-a dispărut și mie toată teama și am început să mă bucur de minunea care ni s-a întâmplat. Acum suntem nerăbdători să vedem cum arată această minune.” a mai spus vloggerița.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest