Cum a reacționat Dan Negru după ce s-a vehiculat că și-a făcut operație de mărire a organului sexual: „Tuturor li se taie”

 

Dan Negru a reacționat într-un mod absolut delicios, după ce a citit titlul unei știri care anunța că a apelat la o intervenție chirurgicală pentu a-și mări organul sexual. Așa cum și-a obișnuit admiratorii, “Regele Revelionului” a comentat, în stilul caracteristic, informația propulsată în presă.

Numele lui Dan Negru a apărut în roast-ul făcut de Șerban Pavlu, în cadrul ultimului episod difuzat din emisiunea “iUmor”, acolo unde actorul a strecurat mici ironii despre prezentatorul tv, printre care și ideea că și-a mărit organul genital.

„Dragi antenişti, respectaţi-vă valorile, că şi-aşa nu aveţi multe. Aveţi însă câteva vedete extraordinare, de exemplu Dan Negru. Dane, dă-mi voie să-ţi spun, e o părere personală, ai pielea întinsă pentru vârsta ta, nu-mi dau seama dacă ai făcut lifting sau operaţie de mărire de penis, nu-mi dau seama…”, a spus actorul din „Umbre”.

Referitor la momentul de la iUmor, în presă, a apărut o știre a cărei titlu suna cam așa: „Dan Negru și-a făcut operație de mărire? Bendeac a aflat că... Alertă în Antena 1”. Amuzat copios de titlul articolului, Dan Negru a reacționat într-un mod ilar care a reușit doar să le stârnească râsete admiratorilor săi.

„Hai că am prins-o și pe asta...😂😂😂 Tuturor li se taie, mie mi se mărește😂 Cam așa a fost și cu virusu'. Ne-au informat doar din surse oficiale. 😂😂😂”, a scris prezentatorul, pe Facebook.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest