Cum a reacționat familia Catincăi Roman, după ce aceasta a rămas însărcinată, în afara căsătoriei: „A avut repercursiuni”

 

La ani buni de când a devenit mamă, Catinca Roman a vorbit deschis despre cum a fost văzută decizia ei de a aduce pe lume un copil, fără a fi căsătorită! Fiica lui Petre Roman a dezvăluit că s-a speculat că sarcina ei ar fi fost motivul pentru care tatăl ei ar fi pierdut alegerile!

Catinca Roman este una dintre cele mai cunoscute creatoare de modă din România. Însă până să devină cunoscută în domeniul fashion-ului, fiica lui Petre Roman era catalogată drept copilul rebel al fostului premier al țării. Iar asta pentru că a devenit mamă, fără să se căsătorească.

Catinca Roman a povestit că în momentul în care a anunțat că este însărcinată, reacția membrilor familiei sale nu a fost una de bucurie. Ci din contră. Toți au trăit un șoc imens, speculându-se că Petre Roman a pierdut alegerile din cauza modului în care a fost percepută sarcina fiicei sale de restul lumii.

„A fost un șoc pentru ceilalți atunci că am decis să fac un copil în afara căsătoriei. Nu a fost ceva premeditat, a fost mai mult ceva negândit,  care a avut repercusiuni. Acum e cool să faci un copil nemăritată, dar atunci s-a zis că Petre Roman a pierdut alegerile din cauza mea. Noi am hotărât să avem un copil, dar nu să ne căsătorim, a fost de comun acord.”, a spus Catinca Roman în cadrul unei emisiuni TV.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest