Cum a reacționat femeia cu care Costin Mărculescu avea un copil la vestea morții actorului: „Nu a considerat că este cazul”

 

Trupul neînsuflețit al lui Costin Mărculescu a fost găsit în cada din apartamentul său, în stare avansată de putrefacție. Potrivit medicilor legiști, actorul s-a stins din viață în urma unui infarct, la vârsta de 50 de ani. Pe ultimul drum l-au condus sora, tatăl, nepoata și cei mai apropiați prieteni.

Un detaliu necunoscut pentru foarte multe persoane este acela că actorul a avut un băiețel, acum în vârstă de 10 ani. După moartea lui Costin Mărculescu au ieșit la iveală foarte multe detalii neașteptate, atât despre mama copilului său, cât și despre relația pe care au avut-o cei doi.

Samira, femeia care i-a dat naștere fiului lui Costin Mărculescu a început o viață nouă, alături de micuțul său, în străinătate. Și chiar dacă au fost la un pas să se căsătorească în 2015, cei doi au decis să o ia, din nou, pe drumuri separate, din cauza unor neînțelegeri.

Ce decizie a luat Samira

Vestea morții lui Costin Mărculescu nu a șocat-o atât de tare, dat fiind că au tăiat orice legătură, iar ea și-a refăcut viața departe de România. Mai mult decât atât, mama copilului actorului a decis să nu îi spună nimic fiului său despre moartea lui Costin Mărculescu.

”Îi pare rău, desigur, însă nu se poate spune că suferă foarte tare. Ea și-a refăcut viața, este fericită și liniștită. Nu i-a spus încă băiatului, însă, cel mai probabil, nici Bibi nu va suferi foarte mult pentru că de-abia l-a cunoscut pe Costin. Nu a fost prezent în viața lui, ca să existe o conexiune. Samira nu a trimis nici măcar o coroană de flori pentru că nu a considerat că este cazul”, au dezvăluit apropiații pentru Playtech.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest