Cum a reacționat George Burcea după ce a fost atacat subtil de Andreea Bălan! „Decizii nepotrivite”

 

Recent, Andreea Bălan a publicat un mesaj pe contul său de socializare, în care a făcut dezvăluiri dureroase despre tatăl fetițelor sale, într-o manieră subtilă. Artista a mărturisit ce a stat la baza deciziei lui George Burcea de a pleca din sânul familiei. La scurt timp după, a venit și răspunsul actorului.

”Fericirea și iubirea se învață în copilarie atunci cand ești iubit de catre părinții tai. Dacă nu ai parte de iubire când ești mic, mai tarziu în viață nu vei ști să fii fericit, nu vei ști să iubești și să accepți iubirea celor din jur.
De la părintele de același sex cu tine, ar trebui sa inveți iubirea de sine, iar de la parintele de sex opus, iubirea față de un partener
. Un copil lipsit de mângâieri, aprecieri, blândețe și iubire, va deveni un adult flămand, rătăcit prin viață, care va căuta mereu ceea ce nu a avut când era mic, va avea repere eronate, va fugi din anumite situații, va lua decizii nepotrivite vieții sale, va sabota și va proiecta pe orice partener neajunsurile sale sufletești.”

Acesta a fost mesajul scris de Andreea Bălan, mesaj care a stârnit, rapid, un val de controverse, pentru că mulți s-au gândit că artista face referire la George Burcea. Mai ales că imaginea pe care a ales-o, a fost una din ziua cununiei civile.

Iar pentru că și-a dorit să-și lămurească urmăritorii, Andreea Bălan a mărturisit că textul postat de mai sus nu este un atac, ci este o concluzie a tuturor lucrurilor pe care le-a trăit cu fostul partener de viață. Și chiar dacă mare parte din experiențe le citise în cărți, în momentul în care le-a trăit pe propria piele, i-a venit extrem de greu.

Interesant este că și George Burcea a postat cam în același timp, o imagine care este din ziua cununiei cu Andreea Bălan. Dar și câteva filmulețe alături de fetițe. Actorul a fost să le vadă pe cele mici și au petrecut, împreună, momente frumoase. Ella și Clara au fost încântate și bucuroase, pentru că și-au revăzut tatăl, dat fiind că acum nu mai stau în prezența lui, tot timpul.  


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest