Cum a reacționat Jim Carrey atunci când a aflat că va muri: „Mi-a spus că mai avem 10 minute de trăit”

 

Jim Carrey a fost protagonistul unei experiențe de-a dreptul traumatizante! Celebrul actor de comedie a vorbit cu lux de amănunte despre momentul când a aflat că va muri și că mai are doar 10 minute de trăit.

În cartea „Memoirs and Misinformation”, Jim Carrey a dezvăluit cum a reactionat atunci când a fost anunțat că va mai avea câteva minute de trăit. Scena a avut loc pe data de 13 ianuarie 2018, în timp ce actorul și alte persoane se aflau în Hawaii. La un moment dat, toate persoanele prezente au primit un mesaj precum că vor fi lovite de rachete.

„Eu am fost acolo când s-a declanşat, scriam. Asistenta mea, Linda, m-a sunat plângând şi mi-a spus că mai avem 10 minute de trăit. Am întrebat-o ce voia să spună cu asta. Iar ea mi-a răspuns că vin proiectilele peste noi. a dezvăluit Jim Carrey.

Cum a reacționat la aflarea veștii

Jim Carrey a mărturisit că primul instinct a fost să meargă rapid să își vadă fiica, Jane, în momentul în care a fost înștiințat că va mai avea doar câteva minute de trăit, în timp ce ceilalți se gândeau la fel și fel de soluții să își salveze viețile.

„Nu puteam părăsi insula. Întrebarea pe care ne-o puneam cu toţii era dacă să rămânem sau nu împreună. Ştiu că le-am spus tuturor că eu nu voiam să mor în maşină. Aşa că ne-am luat <Adio!> unii de la alţii şi a făcut fiecare ce-a crezut de cuviinţă”, a mai spus actorul.

A fost o alarmă falsă

Din fericire, mesajul s-a dovedit a fi doar o eroare a unui angajat al serviciului care a trimis mesajul din greșeală. Însă teama care a cuprins întreaga insulă a fost, cu adevărat, o experiență traumatizantă pentru toata lumea.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest