Cum a reacționat Lidia Buble, după ce Răzvan Simion a confirmat că s-au despărțit: „Doar tu și eu”

 

În timp ce toată lumea aștepta data nunții, Răzvan Simion anunța despărțirea de Lidia Buble. Cei doi au format unul dintre cele mai frumoase cupluri din showbiz-ul autohton, motiv pentru care vestea separării a picat ca o bombă în lumea mondenă. După ce matinalul de la Antena 1 a confirmat despărțirea, Lidia Buble a avut și ea o primă reacție... mai subtilă.

După ce zile întregi s-a vehiculat că cei doi nu mai formează un cuplu, dat fiind că nu se mai urmăreau pe social media și au șters toate imaginile pe care le aveau împreună, Răzvan Simion a confirmat toate zvonurile printr-un mesaj emoționant în care a dezvăluit că Lidia Buble nu mai este fericită lângă el și, tocmai de aceea,  îi redă libertatea.

Care a fost reacția Lidiei

După cum era de așteptat, nu puțini au fost cei care au stat geană pe contul de socializare al Lidiei Buble, curioși fiind de reacția pe care urma să o aibă artista, în contextul despărțirii. Și bine au făcut, pentru că blondina a adăugat la InstaStory o filmare cu luna, pe fundalul căreia se auzeau versurile propriei piese: “Doar tu, și eu, și luna.” Încă nu știm dacă deja a năspustit-o dorul de Răzvan, însă cert este că vor mai urma reacții din partea ei, vizavi de situația în care se află.

Răzvan Simion a confirmat separarea de Lidia Buble

„Astăzi, Lidia nu mai este fericită lângă mine. Îi cer iertare pentru că la un moment dat am devenit insuficient. Şi mă iert şi pe mine pentru că nu am mai avut ce să ofer când poate ar mai fi fost multe de oferit. De mâine vreau să o văd pe Lidia fericită, vreau să îi sclipească ochii din nou în razele soarelui, aşa că îi redau libertatea. Plecăm amândoi într-o călătorie a regăsirii de sine. Dar separat. Mă iert pe minte pentru tot ce am fost şi pentru tot ce n-am fost... Suntem în continuare o echipa şi construim proiectul muzical şi în rest doi... foşti iubiţi.... actuali foarte buni prieteni. Am fost copil, am fost tânăr, iar astăzi sunt înţelept.” este o parte din mesajul scris Răzvan Simion pe contul său de socializare.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest