Cum a reacționat mama lui Ciprian Marica după publicarea imaginilor compromițătoare cu fiul său: „Valori care susțin o familie”

 

Toată atenția tabloidelor din România a fost ațintită asupra lui Ciprian Marica, după ce în presă a apărut un videoclip compromițător cu el și cu soția unui alt bărbat, într-o cameră de hotel. La scurt timp după viralizarea imaginilor, iubita sportivului a publicat o imagine controversată cu cei doi pe contul său de socializare, iar acum mama fostului fotbalist a reacționat și ea.

La imaginea postaă de Ioana Marcu alături de tatăl copiilor săi, Ciprian Marica, printre persoanele care au comentat să fie puternică după tot incidentul, se numără și mama fotbalistul care a sfătuit-o să își amintească de valorile care stau la baza unei familii fericite.

"Iubirea, grija, sprijinul, bunatatea, rabdarea si intelegerea sunt valorile care sustin o familie fericita si sanatoasa! Va iubesc!!!", a scris mama lui Ciprian Marica la fotografia postată de logodnica acestuia, Ioana Marcu.

Ciprian Marica și Ioana Marcu formează un cuplu de câțiva ani, iar în urma dragostei dintre ei au ieșit doi copii minunați. Chiar dacă au devenit părinți, cei doi nu au trecut la următorul nivel, iar motivul invocat a fost acela că nu cred că un act i-ar putea uni mai mult decât sunt deja.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest