Cum a reacționat mama lui Mihai Bendeac după ce actorul a dezvăluit că toată familia sa a fost infectată cu COVID-19

 

După ce a dezvăluit că atât el, cât și membrii familiei sale au avut toate simptomele de coronavirus, Mihai Bendeac a ajuns în atenția țării. Pentru că multă lume nu a crezut spusele sale, actorul a făcut un test de anticorpi pentru a dovedi că a fost infectat cu COVID-19. Iar după ce a fost pus la zid după anunț, mama sa a transmis un mesaj dur.

Mihai Bendeac a făcut anunțul în cadrul emisiunii “iUmor”, motiv pentru care a fost greu de crezut. Ulterior, artistul a postat un video pe canalul său de YouTube, unde a vorbit cu lux de amănunte, atât despre simptomele pe care le-a avut, cât și despre motivul pentru care a ales să nu meargă la spital, atât el, cât și familia sa.

„Nu m-am testat atunci. Noi ne-am autoizolat, am făcut ceea ce știam că e ok să facem în cazul în care suspectezi că ai treaba asta. De ce nu ne-am dus la spital? Pentru că spitalele erau supraaglomerate. Ne era destul de clar că dacă la biserica respectivă au fost toți testați pozitiv... Ne autoizolăm și n-am vrut să apelăm la testare pentru că erau alți oameni cu probleme mai grave. Am vorbit despre treaba asta pentru că... Sunt foarte mulți cei care au avut, poate au și în momentul ăsta și unii sunt priviți ca niște ciumați. Până la urmă e o gripă... Simptomele puternice au durat 24 de ore și ușor ușor au început să scadă”, a explicat Mihai Bendeac. 

După publicarea clipului, Emilia Bendeac l-a pus și ea pe pagina sa de Facebook, în care a scris și un mesaj dur: „Ne este frică de un virus, ce este drept destul de neprietenos, dar suntem ok cu noi înșine în oglindă dacă mințim, înșelăm, ne gândim doar la propria persoană sau propriul interes, uităm ce înseamnă empatia sau un mic gest de omenie, cam trist”, a scris Emilia Bendeac, duminică.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest