Cum a reacționat Mario Fresh după ce el și Jador au fost bătuți măr: „Mi se pare normal să fac asta”

 

Mario Fresh și Jador au fost bătuți măr de șase indivizi în parcarea unui club de la malul mării. Ce trebuia să fie un weekend plin de distracție și voie bună, s-a transformat rapid într-o amintire neplăcută, atât pentru cei doi, cât și pentru Alexia Eram, care a fost martoră la violențe.

Imediat după ce s-a aflat în presă că au fost brutalizați, Jador și-a exprimat punctul de vedere și a declarat că va lăsa legea să își facă treaba. Din cauza mesajelor de îngrijorare din partea fanilor pe care le-a primit, Mario Fresh a decis să facă un live pe instagram în care să își liniștească admiratorii și să le povestească cum decurg lucrurile.

”Am intrat să vă calmez, pentru că am primit foarte multe mesaje de la voi și mi se pare normal să fac asta pentru voi. Vreau să vă mulțumesc tuturor celor care s-au gândit la noi zilele astea. Noi suntem bine, spus în mare așa, dar o să îi lăsăm pe cei de la putere să facă ce știu mai bine. Noi așteptăm. Probabil ați văzut filmările, ce se spune sunt munciuni. O poveste reală nu există, doar că deodată am fost... fără să facem nimic. O să vedem ce se va întâmpla. Vreau să vă mulțumesc tuturor, acum m-am simțit cel mai iubit”, a spus Mario Fresh într-un live pe pagina sa de Instagram.

Încă nu este cunoscut motivul încăierării, însă cert este că Mario Fresh și Jador s-au trezit cu șase indivizi năpustindu-se asupra lor, din neant.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest