Cum a reacționat Mihai Bendeac după ce a aflat că Speak a cerut-o în căsătorie pe Ștefania: „Voi fi alături la divorț”

 

Gestul lui Speak de a o cere în căsatorie pe Ștefania în cadrul competiției „Asia Express” a impresionat pe toată lumea și a atras după sine foarte multe mesaje pozitive și felicitări, atât din partea apropiaților, cât și a admiratorilor celor doi. Dar nimeni nu a reacționat așa cum a făcut-o Mihai Bendeac!

Speak și Ștefania au reușit să intre în inimile tuturor, odată cu participarea la „Asia Express”, acolo unde au demonstrat, episod după episod că se iubesc enorm, iar respectul pe care și-l poartă este de neegalat.

În ciuda tuturor misiunilor pe care le-au avut de îndeplinit, Speak și Ștefania au depășit toate obstacolele pe care le-au întâmpinat și au dat dovadă de foarte multă maturitate și bun simț. Calități extrem de apreciate de cei din fața micilor ecrane.

Astfel că cererea în căsătorie a fost un moment extraordinar, care a creat isterie în mediul online, iar cei doi au fost bombardați cu mesaje de felicitări din partea oamenilor. Și chiar dacă toată România a vazut momentul magic în direct, cel care a aflat la zile bune distanță a fost chiar Mihai Bendeac, unul dintre cei mai buni prieteni ai lui Speak.

Așa cum era de așteptat, felicitările din partea actorului nu au fost deloc unele banale, ci chiar i-a mărturisit că îi va fi alături la divorț. Desigur că vorbele lui Mihai Bendeac au fost în spirit de glumă, acesta concluzionând cu un: „Te iubesc” pentru Speak.

Replica finalistului de la Asia Express nu a întârziat să apară: „Hahaha. Bă, sper să nu fie cazul!”


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest