Cum a reacționat Mihai Bendeac după ce Flick și-a făcut relația publică: „Vor călca strâmb”

 

După ce Flick și-a oficializat relația și a prezentat-o lumii pe noua sa cucerire, Mihai Bendeac a avut o reacție surprinzătoare legată de gestul prietenului său cel mai bun. Prin intermediul unor filmulețe pe contul său de socializare, juratul iUmor și-a spus punctul de vedere despre relația „Domnului Rimă”, cât și despre cum se simte.

Flick a uluit pe toată lumea după ce a publicat o imagine cu iubita sa, căreia i-a dedicat și câteva versuri, dând de înțeles că i-a fost alături în izolarea la domiciliu. Noua partenera a “Domnului Rimă” este Denisa Hodisan, o domnișoară cunoscută pentru frumusețea sa și care a câștigat numeroase titluri de Miss.

La scurt timp după ce Flick a oficializat relația cu fotomodelul, Mihai Bendeac a dezvăluit ca este înspăimântat de faptul că din ce în ce mai mulți prieteni renunță la pricipiile comune pe care le împărtășeau, vizavi de afișarea sentimentelor în public și de căsătorie.  

„Tocmai am văzut o fotografie postată de Flick, în care el, într-o atmosferă perfect solară se ține de mână, pe o stradă, strada fericirii, nu orice stradă. Deci se ține de mână cu o tânără domnișoară sau cel puțin, așa părea, asta, după ce, și domnul Drăgulin a avut o relație de curând și pare din ce in ce mai dispus să facă lucruri de genul asta. Sentimentul pe care îl am este că se strânge lațul în jurul meu, dar, promit că, indiferent câte persoane din jurul meu, care părea a avea principii comune cu ale mele, vor călca strâmb, după părerea mea. Eu mă voi menține pe aceeași linie și o să am și putere.” a spus Mihai Bendeac.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest