Cum a reacționat Monica Anghel după ce a fost criticată că a slăbit exagerat: „Cum o dai nu e bine”

 

Cântăreața arată senzațional după ce a dat jos mai multe kilograme. Însă au apărut și cârcotași, care au reproșat că a slăbit prea repede. Cum le-a răspuns vedeta.

 

A fost o schimbare uluitoare a Monicăi Anghel în ultima perioadă, după ce vedeta a reușit să dea jos nu mai puțin de 30 de kilograme. Faptul că a slăbit atât de mutl într-un timp record, i-a determinat pe unii internauți să o critice. Artista a ținut să le închidă gura acestora, drept pentru care le-a dat replica în cadrul unui interviu exclusiv acordat pentru Antena Stars.

 

"Cred că cel mai important este ca fiecare dintre noi să ne simțim bine. Cand ești gras, nu e bine că ești gras! Când ești slab, nu e bine că ești slab. Daca ești prea înalt, nu e bine că ești prea înalt. Dacă ești scund, nu e bine că ești prea scund. Deci, cum o dai tot nu e bine. Cred că asta este cel ami important. Fiecare să ne simtitm bine în pielea nostra. Eu mă simt perfect.", a declarat Monica Anghel, în exclusivitate pentru Antena Stars.

 

Totodată, artista a mai precizat că dacă nu se confrunta cu o problemă medicală gravă nu ar fi ajuns să slăbească atât de mult: "S-a schimbat în bine pentru că nu mă mai dor oasele deloc și atât. Eu ca om nu m-am schimbat absolut deloc. Cum arătam este mai puțin important. Nu e vorba de dietă, e vorba de un stil de viață. Eu am început să slăbesc după ce m-am operat pe coloana vertebrală pentru că am avut dublă hernie de disc, cu multiple fragmente."


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest