Cum a reacționat Oana Zăvoranu, după ce Connect-R i-a luat partea Oanei Roman: „Îi aruncă și ei câte o firimitură”

 
+2 click pentru
galerie

Oana Roman a ajuns virală pe internet, după ce, în cadrul unui live pe contul său de socializare, le mărturisea urmăritorilor săi că în ziua respectivă a mâncat o singură felie de pizza, dezvăluire care a fost însă contrazisă de fiica ei, Iza, menționând că a mâncat mai mult. De atunci și până în prezent, toată lumea a dezbătut amplu „minciunica” spusă de fata lui Petre Roman, iar printre persoanele care au sărit în apărarea ei se numără și Connect-R, care a fost pus la zid, cu rapiditate, de Oana Zăvoranu!

Oana Zăvoranu a taxat-o imediat pe Oana Roman, după ce aceasta a fost „deconspirată” de propriul copil, că nu respectase dieta, așa cum pretindea pe social media. În apărarea ei a sărit Connect-R care a scris un mesaj pe contul său de socializare, prin care le-a explicat celor care il urmăresc, că păcat nu este să mănânci mai mult decât spui, ci să îl judeci pe cel care o face.

„E o crimă să mănânci 3 felii de pizza? Sau crimă să dai într-un om ce a mâncat 3 felii de pizza? Nu o apăr pe Oana Roman, dar nici n-am să stau să o judec în fel și chip! Căcci poate o singură zi din viață și destinul ei mi-ar fi fost îndeajuns încât să clachez”, a scris Connect-R la InstaStory.

Oana Roman a reactionat rapid și i-a mulțumit cântărețului pentru cuvintele frumoase pe care le-a scris: „Connect-R, te-am admirat mereu și mereu am spus că ești, de fapt, un mare poet! Ești și un mare om. Mulțumesc. Dumnezeu să te binecuvânteze!”, a fost răspunsul Oanei Roman.

La fel de rapid a reacționat și Oana Zăvoranu care l-a luat în vizor și pe Connect-R, după ce acesta i-a luat apărarea Oanei Roman. „Querida” a sesizat o greșeală în discursul artistului pe care a ținut să o sublinieze în mesajul adresat atât lui, cât și Oanei Roman.

„Connect-R, CĂCCI ce? Ia uite, mă, cum are milă de ea Connect-R aka Reluțu... CĂCCI el o înțelege și știe că ea nu și-a găsit avocat „second hand” când a încercat să caute unul pe un cont de Facebook care vindea haine purtate. Și ea „îl admiră” rău de tot... e și „fleașcă” după oricine îi mai aruncă și ei câte-o firimitură... că ea se mulțumește cu oricine îi dă puțină atenție.”, a fost reacția „Queridei”.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest