Cum a reacționat Oase după ce CRBL a dat cu el de pământ! „E mai elegant așa”

 

Un nou scandal prinde contur în showbiz-ul autohton! După ce s-au făcut remarcați la Asia Express, în calitate de prieteni foarte buni cu o chimie incredibilă între ei, CRBL și Oase au ajuns la cuțite și nu își mai vorbesc.

Dacă CRBL a fost destul de vocal în ceea ce privește noua relație pe care o are cu Oase, cât și motivele care au dus la ruptura prieteniei de 15 ani, co-prezentatorul sezonului trei al Asiei Express a preferat să se țină departe de scandalul mediatic și să nu îi dea nicio replică fostului coechipier din Asia.

În cadrul unui interviu exclusiv pentru okmagazine, Oase a dezvăluit că se bucură că a putut trăi experiența Asia Express, atât în calitate de participant, cât și în calitate de prezentator, fiind două roluri extrem de diferite, dar care aduc la fel de multă satisfacție.

Și chiar dacă prezentarea sezonului trei al Asiei Express l-au costat prietenia de 15 ani cu CRBL, după spusele cântărețului, atât în versurile sale, cât și în ultimul clip încărcat pe YouTube, Oase a preferat să nu ofere mai maulte detalii atunci când a fost întrebat despre ce s-a întâmplat între el și artist. „E un subiect pe care eu nu o să îl comentez. Cred că este mai elegant așa” a spus Oase pentru okmagazine.ro

Cum s-au cunoscut Oase și CRBL

Prietenia dintre cei doi a început în momentul în care Oase s-a înscris la cursurile școlii de dans a lui CRBL, iar datorită talentului său, co-prezentatorul Asiei Express a ajuns, cu rapiditate, în trupa de dans a cântărețului.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest