Cum a reacționat prietena Biancăi Drăgușanu, după ce s-a spus că blondina ar fi fost snopită în bătaie de Alex Bodi

 

Bianca Drăgușanu este subiectul principal al tuturor tabloidelor din România, după ce în presă au apărut informații potrivit cărora ar fi fost snopită în bătaie de Alex Bodi. La puțin timp de la zvonurile care au împânzit showbiz-ul românesc, prietena blondinei a reacționat!

Face cum face și devine centrul controverselor! Așa s-a întâmplat și această dată, după ce Bianca Drăgușanu a anunțat în cursul zilei de ieri, pe pagina sa de socializare, că urmează să facă o serie de dezvăluiri șocante despre viața ei amoroasă.

După ce toată lumea a presupus că urmează să anunțe o nouă despărțire de Alex Bodi, în presă au apărut imagini cu blondina, în stare deplorabilă, plină de vânătăi și șchipătând.

Contactată de reporterii Antena Stars, Bianca Drăgușanu nu a dorit să comenteze speculațiile din presă, astfel că nici nu a confirmat, dar nici nu ar fi infirmat faptul că ar fi fost bătută cu bestialitate de fostul soț.

Cum a reacționat prietena Drăgușancăi după zvonurile precum că ar fi fost bătută

Extrem de afectată de ce a citit în presă, prietena Biancăi Drăgușanu a ținut să îi transmită un mesaj emoționant blondinei, prin care și-a exprimat afecțiunea pe care i-o poartă, mărturisindu-i că-i va fi alături indiferent de alegerile pe care le va face în viață.

„Te iubesc maimuțica mea nebună. Nimeni nu poate schimba asta. Voi fi mereu lângă tine, indiferent de ce faci sau unde te duci”, i-a transmis prietena Biancăi pe rețelele de socializare.

La scurt timp, mesajul a fost distribuit și de Bianca, semn că trece printr-o perioadă în care are nevoie de alinare și de vorbe frumoase din partea oamenilor dragi.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest