Cum a reacționat Ramona de la Clejani când a aflat că Ady Paris a căutat-o pe fosta iubită: „Nu sunt eu stăpână pe nimeni”

 

Fiica lui Ioniță, cunoscutul lăutar de la Clejani, a avut un șoc când a aflat de la Antena Stars că Ady Paris s-a reîntâlnit cu fosta parteneră.

 

La începutul lui septembrie, Ramona de la Clejani era în culmea fericirii și susținea că a redescoperit dragostea adevărată. Mai mult, avea planuri de nuntă cu partenerul ei Ady Paris. Astfel, atunci când a aflat de la reporterul Antena Stars că actualul iubit a căutat-o pe fosta lui parteneră, inevitabil, artista a fost surprinsă. Ea a spus că nu a avut absolut nicio discuție cu Ady Paris legată de acest subiect, dar nu are de gând să se pună în calea fericirii lui. În plus, ea a susținut că le merge excelent în relația pe care o au.

 

„Nu știu nimic. Acum aflu și eu de la voi, în exclusivitate, și dacă ar fi ceva, ce pot eu să fac? Eu nu pot să mă impun în fața dragostei. Fiecare poate să facă ce vrea cu viața lui. Nu sunt eu stăpână pe nimeni. El știe mai bine dacă așa este. Însă, eu nu știu nimic. Clar nu am avut vreo discuție. Eu am o relație destul de frumoasă cu el”, a mărturisit Ramona de la Clejani, pentru Antena Stars.

 

În schimb, artista a mai spus că dacă informația este reală, iar acesta chiar a căutat-o pe fosta iubită, între cei doi nu va fi loc de împăcare, iar ruptura se va produce invariabil: „Dacă el vrea pe altcineva, eu niciodată nu o să mă pun în calea fericirii lui pentru că țara asta este plină de fete și băieți. Dacă este ceva, bine ar fi să spunem lucrurilor pe nume cum am făcut de fiecare dată, dar încă nu știu, nu am discutat cu el. Cu siguranță îl voi întreba (...) Nu aș vrea să fiu pusă într-o anumită postură, să iau bărbatul cuiva sau să mă pun în calea fericirii lui. În secunda doi va rămâne singur. Îl las să se ducă unde îi este drag dacă așa va fi”.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest