Cum a reacționat Simona Trașcă atunci când a aflat că este înșelată de logodnic: „Nu pot trece peste trădare!”

 

Blondina a povestit episodul din viața ei care i-a produs cea mai mare dezamăgire în dragoste.

 

În exclusivitate pentru Spynews.ro, cel mai tare site de știri mondene din România, Simona Trașcă a povestit cum a reacționat atunci când a aflat că este înșelată de bărbatul alături de care a stat peste 4 ani și care-i pusese și inelul de logodnă pe deget. Ea a primit o poză cu acesta și o altă femeie într-un mesaj și așa a realizat că este înșelată.

 

"Am avut patru ani și jumătate de relație, eram bine, aveam inelul de logodnă pe deget, iar într-o dimineață, am primit un mesaj pe un cont de socializare. Acesta conținea o poză cu iubitul meu și o domnișoară. Tot ce țin minte este că am leșinat, mi s-au înmuiat picioarele și am căzut. Noroc că eram la mine în cameră lângă pat, acolo am căzut. Nu pot trece peste trădare! Dacă ești bărbat și vrei să fie o chestie fizică, pentru că am înțeles că bărbații sunt construiți altfel, măcar să nu simt, să nu aflu, dacă am aflat și sufăr, nu mai are rost să continui. În acel moment am renunțat și am suferit enorm. A fost cea mai mare dezamăgire a mea.", a spus blondina pentru Spynews.ro.

 

De la respectivul moment a trecut însă destul timp, care a vindecat rănile. Deși o bună perioadă de vreme nu s-a mai implicat în relații, acum blondina își dorește din nou stabilitate pe plan sentimental. "Da, într-adevăr am avut o perioadă foarte lungă în care nu am vrut să cunosc pe nimeni, nu am vrut să mai dau o șansă nimănui, am vrut să stau singură, am avut nevoie să mă vindec. Am trecut prin foarte multe dezamăgiri, decepții, în relațiile pe care le-am avut și am avut nevoie de timp pentru vindecare. Acum, am început să simt nevoia de cineva, să mă țină în brațe, simt nevoia de afecțiune. Când văd îndrăgostiți pe stradă îmi dau lacrimile. Am început să simt iar nevoia de aceste lucruri.", a declarat Simona Trașcă pentru Spynews.ro


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest