Cum a reacționat Simona Trașcă după ce agresorul a anunțat că nu renunță la ea: „Nu îi doresc răul”

 

Fosta asistentă TV e mulțumită că timp de doi ani admiratorul – hărțuitor nu o va mai deranja, dar totodată îngrijorată după declarațiile acestuia.

 

La finalul lui februarie, judecătorii au decis ca George Pepa, admiratorul – agressor al Simonei Trașcă să fie plasat sub control judiciar și să nu mai aibă vreo tangență cu vedeta timp de 2 ani, în caz contrar riscând închisoarea. Bărbatul consideră că va fi o perioadă extrem de dificilă pentru el, pentru că-i va fi dor de ea.

 

Simona Trașcă a oferit o primă reacție după ce hărțuitorul George Pepa a spus că nu renunță la ea. Pentru Antena Stars, vedeta s-a arătat șocată de mărturisirile bărbatului. Blondina se teme că-i va fi foarte dificil să scape de acesta, însă este mulțumită că măcar în următorii doi ani acesta va sta la distanță de ea.

 

„Sunt șocată! M-a șocat! Nu mă gândeam la așa ceva. Într-un fel, stau liniștită pentru că doi ani nu se poate atinge de mine sau să vină prin apropierea mea. Sub nicio formă, am o repulsie pentru el. Nu îi doresc răul, știi că nu sunt genul de persoană care să dorească răul cuiva, însă îi doresc să stea departe de mine toată viața și să nu mă mai contacteze niciodată”, a mărturisit Simona Trașcă, în cadrul emisiunii Star News.

 

George Pepa declarase imediat după ce și-a aflat sentința: ”Timp de doi ani voi fi sub supraveghere și trebuie să stau mai liniștit. Va fi o perioadă destul de nasoală. Poate o să ne mai vedem în ăștia doi ani, că o să-mi fie dor de ea. Mai am sentimente pentru ea, în viață trebuie să lupți pentru ceea ce-ți dorești. Vreau ușor, ușor să mă vadă cu alți ochi”.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest