Cum a reacționat Sorin Bontea după ce soțul Addei s-a tatuat în semn de dragoste pentru artistă/ FOTO

 

După ce au participat la „Asia Express”, dragostea dintre Adda și soțul său, Cătălin Rizea a fost pusă la îndoială de foarte multă lume. Din cauza tensiunilor la ordinea zilei care apărea între cei doi pe „Drumul Comorilor”, nu puțini au fost cei care au crezut că vor divorța. Dar iată că odată ajunși în țară, Cătălin Rizea a închis toate gurile răutăcioase și s-a tatuat în semn de dragoste pentru partenera de viață.

Fostul concurent al competiției „Asia Express” ți-a tatuat pe brațul drept trei lei care îl întruchipează pe el, alături de artistă și de copilul lor. Personificarea vine în urma tuturor obstacolelor pe care le-au depășit împreună, indiferent de părerile celor din jur.

Nu de puțin ori, Sorin Bontea a încercat să o sfătuiască pe Adda, în cadrul competiției să nu se mai certe atât de des cu Cătălin, mai ales când nici măcar nu existau motive. Astfel că odată cu postarea soțului artistei cu imortalizarea tatuajului pe care și l-a făcut, a venit și comentariul celebrului bucătar.

Pentru că Adda și Cătălin au marturisit, în repetate rânduri, că își mai doresc să aibă și o fetiță, Sorin Bontea s-a arătat curios de locul în care va fi făcut cel de-al patrulea leu, dacă va fi cazul: ”Și dacă mai apare un leu?!😉”, a fost întrebarea lui Sorin Bontea, iar Cătălin a clarificat imediat situația. ”Îi facem loc 😂🙏❤️”,  a spus soțul Addei. 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest